dissabte, 22 de gener del 2011

ESCRIURE I SER LLEGIT

El sol despunta per damunt de les teulades. Fa fred. Els vidres de les finestres s'han entelat. La gossa dorm baix els primers rajos de sol del matí. He posat musica, Jose Gonzalez. Encara em venen les melodies del concert d'anit : Pep botifarra i Miquel gil junts al palau cantant...Eres perdiueta eres perdiueta que piques i boles, eres mes bonica eres mes bonica que totes les dones!Eres perdiueta eres perdiueta que boles i piques, eres mes bonica que totes les xiques!i tota la gent de peu fent palmes i alguns enyorats i del terreno a mes no poder...rient i plorant alhora...un moment màgic, per recordar.
El soroll de la cafetera i la melodia de l'ordinador que fa al engegar-lo em trauen la perdiueta del cap.
He vist el correu, les noves entrades dels blocs dels que soc seguidor i el facebook.
M'he quedat parat al vore que la cambra de dalt, valladacity, menuda natura i el centre excursionista estàvem nominats als premis dels blocs de les comarques centrals del PV. No m'ho podia creure. La veritat es que m'ha alegrat el dia i aixó m'empeny a continuar amb mes il•lusió, amb mes entrades, amb mes de tot!
Aquest bloc va començar a la primavera de l'any passat, com un nexe d'unió amb la meua família i les meues arrels. Gràcies als lectors que llegiu els petits textos de la cambra de dalt. Gràcies al lector o lectora que m'ha proposat als premis, gràcies als que m'heu votat. Gràcies a les meues ueles de 96 i 95 anys que encara tenen corda per contar-me coses:EL RECONEIXEMENT ES PER A ELLES.

5 comentaris:

  1. Vicent, quina llàstima que no ens vam veure. Allà estàvem, a primera fila, Loli, Cèlia i jo, amb la pell de gallina.
    Records.

    ResponElimina
  2. ey! que el meu bloc també ha sigut premiat!
    jeje
    sí que anima a seguir... i a fer-ho millor encara.
    Salut, Vicent!

    ResponElimina
  3. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  4. Ei, si hagueres passat després pel Tradicionàrius al CAT, ens hagúerem vist i a més a més les hagueres pogut ballar!!

    Enhorabona per la nominació!.

    ResponElimina